Holdet bag Cars By Riisager ApS

Michael Riisager

Michael Riisager

Indehaver

Lige siden jeg var barn, har jeg beskæftiget mig med biler. Dengang var det dog legetøjsbiler, der fyldte hele værelset. I dag er det rigtige biler, der fylder i hverdagene.

Derfor var det også en selvfølgelighed at jeg skulle beskæftige mig med biler i mit arbejdsliv. Efter handelsskolen, blev jeg optaget på Biløkonomstudiet i Aarhus for at følge min drøm om en karriere i bilbranchen. I min studietid var jeg den første der havde et praktikophold i USA. Dette ophold varede 3 mdr. og var ved en Ford forhandler.

Uddannelsen har givet en meget stor viden om bilbranchen, hvilke trends der rører sig, et stort netværk, hvilket vores kunder og jeg selv nyder godt af i dag. Med dette netværk i ind og udland har vi gode muligheder for at få nogle fine biler på lageret og videre til salg til vores kunder.

Siden min studiestart i 2002 og frem til februar 2019 har jeg arbejdet hos autoriserede forhandlere (Nybilsforhandler) hvor jeg siden 2012 har været afdelingsleder for op til 46 gode medarbejdere og kollegaere.

Hos de autoriserede forhandlere er der mange tiltag fra importørerne/mærkerne om hvordan en nybilsforhandler skal fremstå og hvordan de skal behandle kunderne.
De tiltag der reelt sætter kunderne i centrum har jeg videreført til Cars by Riisager ApS

I dag fylder de mange forskellige finansieringsformer af et bilkøb mere og mere. Mulighederne er mange, skal pengene lånes ved forhandleren, skal bilen lease osv. Her er I som kunder garanteret en god og professionel rådgivning, da jeg har beskæftiget mig med dette siden 2002.

Jeg håber dette har givet et lille indblik i hvem jeg er og hvorfor I tryg kan tage kontakt til mig næste gang I er i markedet for en ny bil.

Glæder mig til at hører fra jer.

Med venlig hilsen
Michael Riisager

Back to top
%d bloggers like this: