Se vores åbningstider for sommerferien HER

MICHAEL RIISAGER

Indehaver

Lige siden jeg var barn, har jeg beskæftiget mig med biler. Dengang var det dog legetøjsbiler, der fyldte hele værelset. I dag er det rigtige biler, der fylder i hverdagene.

Derfor var det også en selvfølgelighed at jeg skulle beskæftige mig med biler i mit arbejdsliv. Efter handelsskolen blev jeg optaget på Biløkonomstudiet i Aarhus for at følge min drøm om en karriere i bilbranchen. I min studietid var jeg den første, der havde et praktikophold i USA. Dette ophold varede 3 mdr. og var ved en Ford forhandler.

Uddannelsen har givet en meget stor viden om bilbranchen, hvilke trends der rører sig, et stort netværk, hvilket vores kunder og jeg selv nyder godt af i dag. Med dette netværk i ind- og udland har vi gode muligheder for at få nogle fine biler på lageret og videre til vores kunder.

Siden min studiestart i 2002 og frem til februar 2019 har jeg arbejdet hos autoriserede forhandlere (nybilsforhandlere), hvor jeg siden 2012 har været afdelingsleder for op til 46 gode medarbejdere og kolleger.

Hos de autoriserede forhandlere er der mange tiltag fra importørerne/mærkerne om, hvordan en nybilsforretning skal fremstå, og hvordan den skal behandle kunderne. De gode tiltag, der sætter kunderne i centrum, har jeg videreført til Cars by Riisager ApS.

I dag fylder de mange forskellige finansieringsformer af et bilkøb mere og mere. Mulighederne er mange: Skal pengene lånes hos forhandleren, skal bilen leases osv. Her er I som kunder garanteret en god og professionel rådgivning, da jeg har beskæftiget mig med dette siden 2002.

Jeg håber, dette har givet et lille indblik i, hvem jeg er, og hvorfor I trygt kan tage kontakt til mig næste gang, I er på udkig efter en ny bil.

Glæder mig til at høre fra jer.

Med venlig hilsen
Michael Riisager

+45 54 55 56 57
kontakt@carsbyriisager.com

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 29

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

 

17. Juli
18. Juli
19. Juli
20. Juli
21. Juli
22. Juli
23. Juli

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur