Se vores åbningstider for sommerferien HER

Finansieringspartnere

Ved Cars By Riisager har du mulighed for at finansiere din bil hos os. Vi samarbejder med AL Finans, Santander Consumer Bank, Fleggaard og Nordea Finans. Det gør vi for at give dig de bedste forudsætninger for at finde den helt rette finansieringsløsning, som passer ind i din økonomi. 

Vi hjælper dig hellere end gerne med at finde den rette finansieringspartner.

AL Finans

AL Finans er en del af Arbejdernes Landsbank og tilbyder attraktive og fleksible lån til køb af bil. Ved AL Finans finder du attraktive billån med lave renter og helt uden udbetaling. Ved finansiering til ny bil kan du vælge mellem fast eller variabel rente. Ved at benytte deres finansieringsberegner finder du hurtigt ud af, hvad bilen vil koste dig. Du skal blot opgive bilens pris, udbetaling, bilens årgang, hvor lang løbetid du ønsker på lånet, og ikke mindst om der er tale om fast eller variabel rente. 

For at ansøge om lånet skal du blot igennem et par enkle steps. Beregne prisen på bilen, ansøge om lånet – det kan vi hjælpe med – og have svar på ansøgningen. Når du har fået svar på, om du er godkendt til finansiering, kan vi sammen afslutte handlen. Lånedokumenterne underskrives, og du får din bil. 

Santander Consumer Bank

Ved Cars By Riisager samarbejder vi med Santander Consumer Bank, som leverer finansieringsløsninger til bilbranchen. Santander er en af de førende på markedet inden for billån. Ved finansiering hos Santander Consumer Bank er du altid sikret konkurrencedygtige priser. Du kan vælge mellem en fast eller variabel rente og samtidig med dit billån bevare dine lånemuligheder i egen bank. 

Med et fastforrentet lån kender du altid omkostningerne og opnår derved masser af tryghed. Ved at vælge fleksibel rente kan låneudgiften svinge. Denne ulempe opvejes dog af, at det typisk er den billigste løsning.

Fleggaard

Fleggaard har fordelagtige finansieringsmuligheder. Du har blandt andet mulighed for at vælge finansiering med fast eller variabel rente. Ved at vælge Fleggaard som din finansieringsudbyder er du sikret konkurrencedygtige priser. Med afsæt i bilbranchen har Fleggaard de bedste forudsætninger for at lave skræddersyet finansiering.

Nordea Finans

Ønsker du et billån med udvidet garantiforsikring mod mekaniske og elektroniske fejl, er Nordea Finans’ billån en god mulighed. Ved bilfinansiering hos Nordea Finans er du dækket indtil bilens 7. år eller 150.000 kørte kilometer. Denne garanti er en del af finansieringsaftalen, når du låner til din bil. Det betyder, du både får tryghed og økonomiske fordele. 

Med finansiering ved Nordea Finans får du konkurrencedygtige rentesatser samt mulighed for at vælge mellem fast eller variabel rente. Derforuden

Du kan læse mere om finansiering hos Nordea Finans her.

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 29

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

 

17. Juli
18. Juli
19. Juli
20. Juli
21. Juli
22. Juli
23. Juli

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur