Se vores åbningstider for sommerferien HER

Beskyt og vedligehold din nye bil fra Cars by Riisager med en keramisk coating i særklasse, FEYNLAB®

💎Optimal beskyttelse af lakken 💎Selvrensende egenskaber 💎Hydrofob – og smudsafvisende 💎Nem vedligeholdelse 💎Ekstrem holdbarhed 💎Vanvittig dybde og glans 💎Garanti med certifikat

Vi mærker tydeligt, uanset prisniveau på vores kunders nye bil, ønsket om at ”passe godt på den.”

Mens nogle finder stor fornøjelse i at vedligeholde og vaske bilens indre og ydre hver weekend, oplever andre rengøring af en bil som tidskrævende i en travl hverdag og weekender med ofte mange planer. Uanset hvilket vedligeholdelses engagement du har i din bil, vil der med tiden komme naturligt slid, vaskeridser og trodsigt snavs, og bilens lak vil falme af bl.a. solens stråler.

-Men der skal faktisk ikke meget til, hvis du vil passe bedst mulig på din nye bil fra Cars by Riisager. Vi tilbyder ét af verdens mest avancerede nano keramiske coatings fra amerikanske FEYNLAB®, som giver din nye bil en yderst stærk og langvarig beskyttelse.

FEYNLAB® - en keramisk coating i særklasse

FEYNLABs® nano keramiske virkning danner en ekstrem holdbar og langvarig barriere på overfladen af bilens lak. De mikroskopiske nanopartikler trænger dybt ned i lakken og giver en super hydrofobisk og selvrensende egenskab, og tilføjer bilen en enestående glans og farvedybde.

Din bil vil være ekstra beskyttet mod hverdagens snavs, UV-stråler og fugleklatter, og skidt og mudder har sværere ved at sætte sig i lakken. Bilen bliver samtidig nemmere at vedligeholde og har et spejlblankt udseende.

Bilens øvrige overflader kan også med fordel coates. Bl.a. er coating af ruder og alufælge særligt populært.

Er FEYNLAB® pengene værd?
For langt de fleste af os, er et bilkøb én rigtig stor investering. Derfor giver det også god mening, at ”passe ekstra godt på den.” – Og ærligt, en pæn bil er bare skønnere at køre i til hverdag. Desuden har en velholdt bil også som oftest større handelsværdi den dag, du skal sælge.

Hvordan vedligeholder jeg min FEYNLAB-coated bil?
Helt overordnet – Din nye keramisk coated bil fra os, er bare nemmere at holde og rengøre. Vi anbefaler naturligvis, at der udelukkende anvendes relevante produkter for at bevare effekten af coatingen længst mulig. Vi råder selvfølgelig altid, og spørg os endelig også gerne.
Vaskehaller frarådes efter coating.

Hvem er FEYNLAB®?

FEYNLAB™ betegnes som pionererne inden for nanokeramisk belægning til biler. Grundlæggeren bag Feynlab, John Suerth, opfandt udtrykket "Keramisk belægning", og hans mission var fra begyndelsen at konstruere den bedste keramiske nanobaserede beskyttelse til biloverflader.

Feynlab etablerede for over 20 år siden hurtigt et fremragende ry for holdbarhed, udseende og beskyttelse og har løbende innoveret, udviklet og udvidet for at skabe usædvanligt tykke belægninger med ekstrem holdbarhed, stærk kemisk resistens, intens UV- og varmebeskyttelse,
en højglansfinish og en imponerende hydrofob overflade til alle køretøjsejers præferencer og behov.

Hos Cars by Riisager er vi certificerede installatører og garantibevis

FEYNLABs® produkter anvendes professionelt af certificerede installatører. Certificering betyder, at vi hos Cars by Riisager har gennemgået konkret træning i at lægge en FEYNLAB keramisk coating.
Efter din bil er behandlet med en FEYNLAB coating hos os, modtager du et garantibevis fra FEYNLABS hovedkontor i USA.

En behandling består af flere processer:

Coating produkter vi tilbyder

FEYNLAB® THE ORIGINAL CERAMIC COATING

kr. 5.000,-

FEYNLAB® CERAMIC V3

kr. 6.500,-

FEYNLAB® CERAMIC ULTRA V2

kr. 8.000,-

Tilvalg

FEYNLAB® WINDOW COATING

En ultra holdbar, ekstremt glat og superhydrofob vinduesbehandling, som afviser vand, snavs og is. Regnvand perler op og ruller af, hvilket reducerer behovet for viskere under let regn.

Forrude kr. 600,-
Alle ruder kr. 900,-

FEYNLAB® CERAMIC WHEEL AND CALIPER (fælge udvendig 4 stk )

En langtidsholdbar coating til fælge og bremsesystemer og udviklet til at modstå de daglige tæsk fra vejforurening og bremsestøv, som dit køretøjets fælge og bremsesystem udsættes for.

Kr. 900,-

FEYNLAB® CAR CARE MAINTENANCE KIT

Dette omfattende sæt gør det nemt for dig at vedligeholde dit FEYNLAB-belagte køretøj korrekt og holde din belægning i top! Inkluderet er et detaljeret instruktionskort om brugen af hver komponent i sættet.

Kr. 1.245,-

FEYNLAB® PURE WASH

IDEAL til klargøring og vedligeholdelse af din coated bil, uanset om du har valgt en 1, 3 eller 5 års coating. Her anvendes nanoteknologi som rengør og fjerner dybt indlejrede skidt fra overfladen med meget større effektivitet end traditionelle bilshampooer.
Anvend FEYNLAB PURE WASH sammen med FEYNLAB DETAILER V3 efter vask. Den perfekte kombination der holder din FEYNLAB coating i topform!

Kr. 620,-

FEYNLAB® DETAILER V3

Den mest effektive version. Fjerner skidt og støv grundigt og tilfører en stærk og hydrofobisk beskyttelse mens den tilføjer ekstra glans til bilens udvendige overflader. Kan bruges som forsegler og er nem at bruge.
DETAILER kan også bruges til en hurtig opfriskning, hjælp til en mere effektiv tørring efter vask, eller som booster til din bils overflade.

Kr. 370,-

FEYNLAB® PURE RINSELESS V2

Ideel bilvaskeløsning uden brug af løbende vand. Perfekt og nemt at anvende til både professionelle og gør-det-selv-bilplejeentusiaster. En ny standard inden for bilvasketeknologi, der ikke skal skylles af.

Kr. 620

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 29

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

 

17. Juli
18. Juli
19. Juli
20. Juli
21. Juli
22. Juli
23. Juli

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur