Se vores åbningstider for sommerferien HER

Forsikringer

Det er en tillidssag at købe ny bil. Hos Cars By Riisager er du altid sikret en tryg handel. Vi sørger altid for, at din nye bil er testet grundigt igennem og professionelt klargjort. Alligevel kan der ske uforudsete ting, og det kræver ekstra sikkerhed. Derfor samarbejder vi med CarGarantie og ASG CARE

Tryghed med CarGarantie

Med CarGarantie er du beskyttet mod økonomiske overraskelser, når fabriksgarantien udløber. CarGarantie tilbyder tre forskellige forsikringer, der afhænger af, hvor godt du ønsker at være dækket. Dækningen træder i kraft ved fabriksgarantiens udløb.

Med næsten 50 års erfaring inden for forsikrings- og garantiløsninger hører CarGarantie til blandt nogle af de mest erfarne i Europa. Med CarGarantie har du frit værkstedsvalg, hvis uheldet er ude. Det er dog ikke alle værksteder, der er bekendt med deres forsikringsbetingelser. Vil du være på den helt sikre side, når du indleverer din bil, kan du med fordel vise dem CarGaranties Quickguide, som er et helt særligt skriv du kan vise til værkstedet.

Alle priser er inklusiv 1,1% forsikringsafgift, og dækker når bilens fabriksgaranti er udløbet. Du kan se CarGaranties dækningsoversigt her, blandt andet hvilke komponenter de dækker. Ligger du inde med yderligere spørgsmål omkring CarGarantie, kan du med fordel tage et kig på deres FAQ.

CarGarantie giver dig tryghed ved:

Forsikringsmuligheder med CarGarantie

Med denne mulighed er du dækket i 12 måneder eller frem til at bilen har kørt 120.000 km i alt. Pris 4.395 kr.

Dækning i 24 måneder eller frem til bilen har kørt 150.000 km. Pris 9.195 kr.

  • Dækning i 36 måneder og frem til bilen har kørt 150.000 km. Pris 15.195 kr.

Tryghed med ASG CARE

Ved Cars By Riisager tilbyder vi forsikringer gennem ASG CARE, som samarbejder med Sønderjysk Forsikring og udspringer af Autosource Group-koncernen. Det betyder, at du ved ASG CARE har de bedste forudsætninger for at få en nem og gennemskuelig forsikring til din bil til en rigtig god pris. Ved ASG CARE er forsikringerne hverken bøvlede at oprette eller dyre. 

Ved ASG CARE kan du selv udregne prisen på, hvad en bilforsikring kan koste. Benyt beregneren her. Du skal blot indtaste bilens alder samt om bilen er købt eller leaset og bilens nypris. Nemmere bliver det ikke at får et prisoverslag på forsikring til din bil.

Åbningstider

Vi holder lukket i uge 29

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

 

17. Juli
18. Juli
19. Juli
20. Juli
21. Juli
22. Juli
23. Juli

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket

Beregn byttepris

Book prøvetur